fotoreportage

Fotorepo: Hoogvliet in Den Haag

Formules 4213

Fotorepo: Hoogvliet in Den Haag

DEN HAAG – Hoogvliet heeft onlangs in Den Haag een winkel geopend met alle elementen die ook zijn te vinden in het Versmarkt-concept van de formule.

Zo kijkt de klant bij binnenkomst recht in het vuur van de pizza-oven, onderdeel van het verseiland. Klanten komen ook voor de Oosterse en Surinaamse maaltijden en verse producten die niet te koop zijn in de Hoogvliet Versmarkt, zoals loempia’s en broodjes bapao. Sushi behoort tevens tot de hardlopers.

Terras
Het assortiment wordt veelal genuttigd op het Hoogvliet terras. Aan de linker- en rechterkant van de supermarkt hangt een balkon over de gehele lengte van de winkelvloer, te bereiken via trappen bij de ingang van de supermarkt. Hier staan verspreid twaalf tafels waar klanten verse broodjes, sushi of maaltijden van de Hoogvliet kunnen nuttigen.

Lees in de Distrifood van zaterdag 30 april het complete verhaal over de Hoogvliet-winkel.

Foto’s Roel Dijkstra

Reageer op dit artikel