fotoreportage

Fotorepo: nieuwe Deen in Zaandam

Formules

Fotorepo: nieuwe Deen in Zaandam

ZAANDAM – Deen heeft zijn 73e supermarkt geopend in het voormalige Stadskantoor in Zaandam. Waar burgers voorheen terecht konden voor paspoorten, rijbewijzen en uitkeringen, kunnen ze nu de dagelijkse boodschappen doen. Met een reeks vernieuwingen voor de formule is de nieuwe vestiging het nieuwe paradepaardje voor de supermarktketen.

De nieuwste Deen staat op een steenworp afstand van het hoofdkantoor van Albert Heijn. Belangrijker voor de formule is echter de ligging bij een woonwijk met zo’n 12.000 inwoners, vlakbij het station dat veel passanten genereerd en een school met 1600 leerlingen. Voor de deur een ruim parkeerterrein waar klanten het eerste uur gratis mogen parkeren. ‘Het is een mooi vestigingspunt, de bvo is 1499 vierkante meter, groter was niet toegestaan’, zegt Deen-directeur Boudewijn Deen, die samen met zijn collega Leendert van Eck de rondleiding verzorgt. ‘Dit is de mooiste Deen tot nu toe. Groter dan de meeste van onze winkels, waardoor we veel elementen goed neer hebben kunnen zetten. Bijvoorbeeld de relatief grote agf-afdeling.’

Reageer op dit artikel