fotoreportage

Fotorepo: Eerste Recra foods & goods

Formules

Fotorepo: Eerste Recra foods & goods

De eerste Recra foods & goods-store is vrijdag 6 maart op het vakantiepark RCN het Grote Bos in Doorn geopend. De formule maakt deel uit van Van Tol. De winkel wordt gerund door de twee ondernemers Klaas-Jan Koelewijn en Sjoerd Kaljee. Distrifood heeft foto’s van de opening en de indeling van de winkel. De recreatieformule […]

De eerste Recra foods & goods-store is vrijdag 6 maart op het vakantiepark RCN het Grote Bos in Doorn geopend. De formule maakt deel uit van Van Tol. De winkel wordt gerund door de twee ondernemers Klaas-Jan Koelewijn en Sjoerd Kaljee. Distrifood heeft foto’s van de opening en de indeling van de winkel. De recreatieformule is ingericht rond de zogeheten vijf genietmomenten van de dag. Het gaat hierbij om ontbijt, koffietijd, lunch, borrel en diner. Ook is er een breed assortiment vakantie, speelgoed, schoonmaak- en verzorgingsartikelen. In de zomermaanden is er veel plek ingeruimd voor producten voor op de barbecue.

Reageer op dit artikel