fotoreportage

Fotorepo: Van der Valk opent Versmarkt

Formules

Fotorepo: Van der Valk opent Versmarkt

VOORSCHOTEN – Horecaconcern Van der Valk opende afgelopen week een eerste versmarkt bij de hotel-restaurant de Gouden Leeuw in Voorschoten. Van der Valk ziet mogelijkheden voor meer Versmarkten bij haar hotels en restaurants.

De Versmarkt doet wat wordt beloofd. Het assortiment vers is uitbundig. In de winkel zijn alleen kruidenierswaren te vinden die een maaltijd ondersteunen, bijvoorbeeld toiletpapier wordt niet verkocht. Nog dit jaar moeten vestigingen openen in Akersloot en Zwolle openen, zegt eigenaar Marcus van der Valk in De Telegraaf. Daarna zouden meer winkels moeten volgen. De eerste vestiging lijkt een direct succes. De eerste dagen bezochten al duizenden klanten het bedrijf.

Reageer op dit artikel