fotoreportage

Fotorepo: Tweede Plus Briljant Geert Benders

Formules

Fotorepo: Tweede Plus Briljant Geert Benders

BLERICK – De gloednieuwe Plus Briljant van Geert Benders en zijn bedrijfsleider Eric van Will is woensdag geopend. Ze hebben de supermarkt helemaal naar eigen inzicht in kunnen richten.

Wijk de Vossener in Blerick is een Plus Briljant rijker. Samen met een multifunctionele accommodatie en twee basisscholen heeft de wijk een nieuw kloppend hart. Geert Benders nam eind 2010 de Spar van ondernemer Hunnekens over en trok in het voortraject samen met Rick Willems, bedrijfsleider van de andere Plus Benders in Venlo, en de gemeente op in een gebiedsontwikkelingsplan voor het wat verpauperde stukje Venlo. Bedrijfsleider van de nieuwe vestiging is Eric van Will.

Een uitgebreide reportage in Distrifood van zaterdag 30 augustus
Distrifood Dynamics profiel van de winkel >>>

Reageer op dit artikel