fotoreportage

Fotorepo: Sligro opent nieuw paradepaardje

Formules

Fotorepo: Sligro opent nieuw paradepaardje
Foto's Joep Meijsen

Sligro heeft maandagochtend het 14.000 vierkante meter grote nieuwe paradepaardje van de foodservicedivisie geopend. De vestiging is onder meer voorzien van een gloednieuwe specerijen- en koffieafdeling, terwijl ook de versgroepen onder handen zijn genomen.

De vestiging,  Sligro 3.0 genoemd, werd door burgemeester Hoes van Maastricht geopend. De nieuwe formule krijgt de komende jaren navolging in onder meer Gouda, Den Haag en Eindhoven. De komende dagen verzorgen chefs met in totaal 15 Michelinsterren demonstraties in Maastricht.

Nieuw zijn onder meer een uitgebreide kruidenafdeling waar klanten zelf kunnen scheppen,  een in samenwerking met Douwe Egberts ontwikkelde koffieafdeling met zo’n 25 soorten en de versafdelingen die zijn opgezet als een Zuid-Europese vershal. Ook is er een wijnafdeling van 800 vierkante meter.

Reageer op dit artikel