fotoreportage

Fotorepo: Eerste Lidl-restaurant gaat open

Formules

Fotorepo: Eerste Lidl-restaurant gaat open
ANP

DEN HAAG – In Den Haag opent op 1 februari restaurant Dill, Het eerste restaurant in Nederland dat uitsluitend met Lidl-producten werkt. Distrifood geeft nu alvast een inkijkje.

In Den Haag gaat restaurant Dill van start. Een restaurant dat alleen gebruik maakt van de producten van Lidl. Horecaondernemer Ad Sedubun serveert er een complete maaltijd voor vijf euro. Een ontbijt in restaurant Dill kost 2,50, een lunch 3,50 euro. Het is wel snel eten bij Dill, want de gast krijgt een half uur om zijn ontbijt te nuttigen, drie kwartier voor een lunch en anderhalf uur voor een diner. Dill moet uitgroeien tot een keten in Nederland. Lidl Nederland benadrukt overigens dat er geen enkele band of samenwerking is met de initiatiefnemers van het restaurant. ‘Zij zijn enkel klant van ons’.

Reageer op dit artikel