artikel

Download formuledata: Spar gaat voor gemak

Formules 2973

Download formuledata: Spar gaat voor gemak

Distrifood stelt datasheets ter beschikking over de Nederlandse supermarktformules. Deze keer Spar. Download de gratis factsheet Spar samengesteld vanuit de Distrifood Dynamics Database.

Spar zit middenin een veranderingsproces. Er wordt in hoog tempo gewerkt aan de ontwikkeling van de vijf formats van Spar: Spar Buurt, Spar City, Spar University, Spar Express (de winkels bij tankstations) en Spar Enjoy (de recreatiewinkels).

Formule gaat naar 50 citystores

Spar lijkt daarbij op koers te liggen voor de doelstelling om eind dit jaar op 50 City Stores te zitten. Spar richt zich daarbij nu ook op winkels met kleinere oppervlakten. Voorheen was de kleinste city store 180 m2, nu zijn er ook al van rond de 100 m2, zoals de winkel aan de Mariaplaats in Utrecht. De omzetgroei in de city stores zou boven de 10 procent liggen.

Huisstijl Spar aangepast

Aan de basis ligt een modernisering van de winkels in zowel uitstraling als omzet. Zo werd de huisstijl dit jaar aangepast. Spar wil een winkel voor eetmomenten zijn. Er is daarom afscheid genomen van de pay-off ‘Mijn buurt, mijn Spar’. De nieuwe pay-off is ‘Je vindt het bij Spar’

Download hier de gratis formulespiegel met de belangrijkste formuledata van Spar >>>>

Interesse in factsheets van andere formules: klik hier>>>>

Reageer op dit artikel