artikel

Download formuledata: Poiesz is Fries tot in de poriën

Formules 1782

Download formuledata: Poiesz is Fries tot in de poriën
Archieffoto vlees bij Poiesz

Distrifood stelt datasheets ter beschikking over de Nederlandse supermarktformules. Deze keer Poiesz. Download de gratis factsheet Poiesz samengesteld vanuit de Distrifood Dynamics Database.

Poiesz wil graag de regionale formule voor het noorden blijven. Bijna 2 jaar geleden begon de keten met het uitrollen van de nieuwe formule Puur Poiesz 2.0. Na een pilotfase, waarin drie winkels werden omgebouwd naar de nieuwe formule, werd in Franeker het startschot gegeven voor de ombouw van alle (inmiddels 68) supermarkten van Poiesz. Voor de operatie is 4 jaar uitgetrokken.

Poiesz wil klanten verleiden en inspireren.

Met Puur Poiesz 2.0 werd het uitgangspunt van de formule: klanten meer verleiden en inspireren, om de gemiddelde besteding op te krikken. Het winkelaantal van Poiesz van 68 zou de komende jaren nog wel wat kunnen toenemen, zegt commercieel directeur Rob Terstappen tegen Distrifood. ‘Het zullen er nooit 120 worden, maar ik zie ruimte voor 75 tot 80 winkels . Op ons hoofdkantoor hangt een kaart van Noord-Nederland met daarop de witte vlekken. We zitten in de noordelijke provincies dicht op het vuur, voelen ons de baas van dit marktgebied.’

Download hier de gratis formulespiegel met de belangrijkste Formuledata van Poiesz >>>>

Interesse in factsheets van andere formules: klik hier>>>>

Reageer op dit artikel