artikel

Download formuledata: Deka trots op World of Food

Formules 1352

Download formuledata: Deka trots op World of Food
Archieffoto Dekamarkt: Koos Groenewold.

Distrifood stelt datasheets ter beschikking over de Nederlandse supermarktformules. Deze keer Dekamarkt. Download de gratis factsheet Dekamarkt samengesteld vanuit de Distrifood Dynamics Database.

Download hier de gratis formulespiegel met de belangrijkste formuledata van Dekamarkt >>>>

Bijna 2,5 jaar na opening van de eerste Dekamarkt World of Food in Beverwijk, kwam deze formule van Dekamarkt eind 2016 in een stroomversnelling. Eerst opende Apeldoorn en daarna Doetinchem. Vestigingen staan gepland in Amersfoort en Zeewolde. Voor een vestiging van deze formule selecteert Dekamarkt altijd locaties die een grote aantrekkingskracht hebben op klanten die tot 30 kilometer om het filiaal heen wonen.

Ambacht centraal

Dekamarkt World of Food is een concept waarbij naar eigen zeggen van de formule gemak, vers en ambacht centraal staan. ‘Met eigen ogen kan de klant het ambacht van de eigen slagers en bakkers aanschouwen, verse vis kopen en een keuze maken uit veel verse en losse groenten en fruit en zelf ananas snijden. Verder heeft het concept een horeca-afdeling met onder andere vers belegde broodjes, samengesteld uit producten uit de winkel. Speerpunten van de afdeling houdbaar zijn speciaal bier, wijn en koffie uit de hele wereld, kruiden en specerijen en internationale producten.’

Word of Food proeftuin

Dekamarkt World of Food is ook een proeftuin waar assortimenten met name op vers worden uitgerold, zoals bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment gegrilde kip. De formule Dekamarkt zelf is meer een keten van buurtsupermarkten. De keten gaat voor ‘vers, vriendelijk en voordelig’. Althans dat is slogan.

Download hier de gratis formulespiegel met de belangrijkste formuledata van Dekamarkt >>>>

Interesse in factsheets van andere formules: klik hier>>>>

Reageer op dit artikel