artikel

Hamstertour

Formules

Hamstertour

Albert Heijn trekt met een hamsterkaravaan het land in. Vrachtwagens, mannen in hamsterpakken, muziek, dat is wat ik me er een beetje bij voorstel. Natuurlijk wordt het rondgetoeterd via de reguliere media en het recent opgestarte AH-webcareteam zal er ook alle antwoorden op paraat hebben.

Punt is, ze doen weer eens wat bij AH waar over gesproken wordt. Sinds de prijzenslag is de marktleider van zijn troon afgedaald naar de gemiddelde Nederlander. Kom, laten we ze Henk en Ingrid noemen. Samen met die Nederlander viert AH telkens weer feest. Een voetbalfeest, een zomerhit-feest en nu het hamsterfeest.

Camping Nederland

Alsof we met AH permanent op camping Nederland staan met altijd mooi weer en barbecue. Dat sfeermaken mag een stuiver kosten. Het grote voordeel van AH is dat welke actie dan ook meteen over pakweg 800 winkels kan worden omgeslagen. Per winkel is het actiebedrag dan alleszins redelijk

Vliegwiel

Het ontbreken van dit AH-vliegwiel is dé grote handicap van de concurrentie. Plus gaat dit najaar met voetbal los.Een dure actie die met ‘slechts’ 269 winkels moet worden terugverdiend. Dat wordt dus bikkelen voor de mannen uit De Bilt.

Reageer op dit artikel