nieuws

Phillippe Thomas wordt nieuwe coo bij Vion

Fabrikanten 705

Phillippe Thomas wordt nieuwe coo bij Vion

BOXTEL – Vion heeft Philippe Thomas benoemd tot chief operating officer (coo) van de nieuwe business unit Retail.

Naast leiding geven aan de nieuwe afdeling Retail van het bedrijf wordt Thomas lid van het executive committee van Vion Food Group.

Thomas heeft verschillende managementfuncties bekleed

‘Philippe Thomas beschikt over 17 jaar managementervaring binnen Vion en kent het bedrijf en de markt als geen ander’, aldus Vion in een persbericht. Thomas kwam in 2002 bij Vion werken en heeft tijdens zijn loopbaan bij het bedrijf verschillende managementfuncties bekleed. In zijn laatste functie als sales director Europe industry & retail out of home markets was hij verantwoordelijk voor de verkoop van rundvlees in Europa. Als coo is Philippe verantwoordelijk voor alle retailactiviteiten en sales in Nederland, Duitsland en wereldwijd, aldus Vion.

Nieuwe afdeling Retail

‘Met zijn uitgebreide commerciële ervaring en kennis van onze sector is Philippe een welkom nieuw lid van ons executive committee voor onze nieuwe business unit Retail. Deze business unit richt zich op producten gericht op de eindconsument voor onze klanten in de retail en industrie’, stelt ceo van Vion Ronald Lotgerink.

Reageer op dit artikel