nieuws

Group of Butchers doet overname in Duitsland

Fabrikanten 1221

Group of Butchers doet overname in Duitsland
Koos Groenewold

GIFHORN/TILBURG – Gmyrek Fleisch- und Wurstwaren, een van de leidende Duitse worst- en vleeswarenproducenten, wordt onderdeel van Group of Butchers.

Group of Butchers is gevestigd in Nederland en is naar eigen zeggen gespecialiseerd in ambachtelijke vleesproducten van hoge kwaliteit.

Voordeel voor beide partijen

Voor Group of Butchers is de toevoeging van Gmyrek een verdere stap in de Duitse markt. Voor Gmyrek betekent onderdeel worden van Group of Butchers een uitbreiding van de productportfolio. Daarnaast krijgt het ambachtelijke bedrijf uit Gifhorn een verkoopkanaal voor de eigen producten in Nederland.

Gmyrek-telg blijft bedrijf leiden

De eigenaren van Gmyrek Group, de broers Stephan en Christoph Gmyrek, kijken uit naar het opgaan in Group of Butchers: ‘Ons familiebedrijf zal deel uitmaken van het sterke team van Group of Butchers. De bundeling van onze gezamenlijke krachten garandeert de continuïteit van ons bedrijf, onze locaties met al onze medewerkers en onze hoogwaardige service.’ Christoph Gmyrek zal het bedrijf blijven leiden zoals voorheen. Remko Rosman, ceo van Group of Butchers, voegt hieraan toe: ‘We zijn enorm blij met de toevoeging van Gmyrek aan Group of Butchers. Met Gmyrek winnen we een traditionele en sterk gepositioneerde vlees- en worstproducent, vooral op het gebied van hoogwaardige regionale worstspecialiteiten. De toevoeging van Gmyrek is een belangrijke stap voor onze aanwezigheid op de Duitse markt.’

Group of Butchers blijft uitbreiden

Group of Butchers is in 1997 opgericht door Nick Visser en Wilbert Wolfs en levert vleeswaren en vleesproducten aan de retailmarkt en de out-of-homemarkt in de Benelux. Door selectief gekozen Nederlandse, Belgische en Duitse familiebedrijven over te nemen, blijft Group of Butchers het assortiment uitbreiden.

Zie ook: Group of Butchers koopt Hartmann Fleischwaren

Reageer op dit artikel