nieuws

Grootste Fairtrade Original-schap bij Jumbo Verberne

Fabrikanten 1847

Grootste Fairtrade Original-schap bij Jumbo Verberne
De onthulling van het Fairtrade Original-schap bij Jumbo Verberne.

WAGENINGEN – Jumbo-ondernemer George Verberne in Wageningen heeft in zijn winkel komend jaar het grootste Fairtrade Original-schap van Nederland.

Het schap werd geopend in het kader van de najaarseditie van de landelijke Fairtrade Week. Jumbo Verberne biedt in zijn winkel in totaal een assortiment van meer dan 70 producten van over de hele wereld van het merk Fairtrade Original.

Verberne ook eerste met Verspillingsschap

Jumbo-ondernemer Verberne was eerder dit jaar ook al de eerste supermarktondernemer met een Verspillingsschap. Het nu geopende schap is voor Verberne een nieuwe stap in zijn groene schappenplan. ‘Van alle Jumbo Supermarkten in Nederland verkoopt Jumbo Verberne het meest aantal Fairtrade Original producten. Met dit schap maak ik de keuze voor een eerlijk en goed product nog meer toegankelijk. Ik geloof in duurzame samenwerkingen op de winkelvloer, om zo het beste aanbod te kunnen bieden voor mijn klanten’, aldus de ondernemer.

‘Samen staan we sterk’

Het schap werd geopend door de Jumbo-winkelier zelf, de Wageningse wethouder Peter de Haan en commercieel directeur Vidjai Jharap van Fairtrade Original. Jharap: ‘Met dit schap willen we mensen een kijkje in de keuken geven van Fairtrade Original en laten zien dat het aanbod heel breed en divers is. Het is uniek dat George Verberne als ondernemer op deze manier bijdraagt aan onze missie. Samen staan we sterk.’

Zie ook: Reportage Verspillingsschap Jumbo Wageningen

Reageer op dit artikel