nieuws

Bavaria neemt Bier & Co over

Fabrikanten 3309

Bavaria neemt Bier & Co over

LIESHOUT – Bavaria-brouwer Swinkels Family Brewers neemt bierhandelaar Bier & Co over.

De bierbrouwer maakte de overname van de importeur van speciaalbier bekend zonder financiële details te vermelden. Swinkels Family Beers wil met de aankoop verder groeien en met zijn bierportfolio op meer plaatsen lokale speciaalbieren kunnen aanbieden.

Overname Palm

Swinkels nam eerder al de Belgische brouwerij Palm over en ging een samenwerking aan met het Spaanse Moritz om te groeien op de markt voor speciaalbieren. Swinkels Family Brewers en Bier & Co gaan per direct de leveringen aan de horeca samen uitvoeren. Begin volgend jaar worden ook de diensten aan de retailsector samengevoegd.

Nieuwe bedrijfsidentiteit

‘Deze overname is een logische en mooie stap na de aankondiging van de nieuwe bedrijfsidentiteit van Swinkels Family Brewers, waarmee wij naast ons merkenportfolio ook onze lokale en internationale positie verder verstevigen voor de toekomst’, zegt Peer Swinkels van Bavaria in een reactie.

Zie ook: Bavaria boekt recordomzet

Reageer op dit artikel