nieuws

Koetsier sluit aan bij Group of Butchers

Fabrikanten 2252

TILBURG – Koetsier Vleeswaren is onderdeel geworden van Group of Butchers. Laatstgenoemde versterkt daardoor naar eigen zeggen haar positie als marktleider in ambachtelijke vleesaren en vleesproducten in de Benelux. Daarnaast breidt het bedrijf via Koetsier uit met een vegetarisch productassortiment.

Koetsier sluit aan bij Group of Butchers
Foto: Distrifood

Koetsier Vleeswaren komt voort uit een dorpsslagerij in Ruinerwold waar sinds 1927 worst en vleeswaren worden geproduceerd. De onderneming is onder meer gespecialiseerd in rookworst, knakworst en vegetarische worst. ‘Hierbij staat authentieke kwaliteit, gekoppeld aan vakmanschap, altijd hoog in het vaandel. De Man Van De Knakwost is onderdeel van Koetsier Vleeswaren’, zo wordt gemeld. Group of Butchers bestaat sinds 1997 en levert hoogwaardige vleeswaren en vleesproducten aan de retail- en out-of-homemarkt. De onderneming groeit onder meer door het overnemen van Nederlandse, Belgische en Duitse familiebedrijven.

Continuïteit van het bedrijf verzekerd

‘Wij voegen ons familiebedrijf toe aan het sterke team van Group of Butchers. Door onze krachten te bundelen, is de continuïteit van ons bedrijf en onze hoogwaardige recepturen verzekerd’, zo wordt eigenaar en topman Bert Koetsier van het bedrijf uit Ruinerwold. ‘Ook binnen Group of Butchers blijven we ons richten op het inspireren van onze klanten met innovatieve, ambachtelijke producten.’

Completer productportfolio voor Group of Butchers

De topman van Remko Rosman is blij met de toevoeging van Koetsier. ‘Met het verwelkomen van Koetsier Vleeswaren, waar de organisatie en productie onder leiding staat van gediplomeerde slagers, breiden we ons rookworst- en knakworstenassortiment uit met de beste producten die al bijna 100 jaar lang op ambachtelijke wijze door Koetsier Vleeswaren in Ruinerwold gemaakt worden. Daarnaast voegen we een prachtig nieuw vegetarisch segment toe, waarmee onze klanten kunnen voorzien in sterk groeiende behoefte van de consument. Samen met de broers Bert en Jannes Koetsier en hun team blijven we werken aan de ontwikkeling van onze ambachtelijke producten, waardoor het partnerschap dat we hebben met onze klanten blijft groeien en ons productportfolio nog completer wordt.

Reageer op dit artikel