nieuws

Opnieuw vegetarische gehaktballen bij Unox

Fabrikanten 4275

Opnieuw vegetarische gehaktballen bij Unox

UTRECHT – Unox brengt in samenwerking met De Vegetarische Slager een vegetarische versie van Gehacktballetjes in tomatensaus op de markt.

De introductie volgt op de eerdere lancering van Gehacktballetjes in satésaus.

Nieuwe generatie vleesvervangers

Volgens Jaap Korteweg, oprichter van De Vegetarische Slager is het vervolg op de samenwerking met Unox een nieuwe mijlpaal. ‘Ons ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meerdere dagen achterwege laten. Daarom proberen we altijd de smaak van echt vlees te vangen en onderscheiden wij ons met een geheel nieuwe generatie vlees- en visvervangers. Unilever bereikt met haar producten miljoenen mensen in Nederland en deze stap samen met Unox zal het voor nog meer mensen aantrekkelijk maken om met vegetarisch eten kennis te maken.’

Sterk groeiende doelgroep

Unox en De Vegetarische Slager werkten opnieuw samen om een kant-en-klaar product dat lang houdbaar is (nieuw in het vegetarische segment) geschikt te maken voor de sterk groeiende doelgroep van flexitariërs en vegetariërs.

Gepresenteerd in stazak

De balletjes zijn vanaf nu verkrijgbaar. Ze zijn negen maanden houdbaar en worden gepresenteerd in een stazak in het vleesconservenschap van de supermarkten. Een stazak á 400 gram bevat zo’n 14 stuks. De adviesprijs is €3,39.

Reageer op dit artikel