nieuws

Koen Regout nieuwe topman Verkade

Fabrikanten 3702

Koen Regout nieuwe topman Verkade

ZAANDAM – Koen Regout is benoemd tot Managing Director van Koninklijke Verkade, de fabrikant van onder meer Verkade en Sultana.

In zijn nieuwe rol krijgt Koen Regout de verantwoordelijkheid over alle commerciële zaken van Pladis in Nederland. Koninklijke Verkade is onderdeel van het wereldwijde koekjes- en chocoladebedrijf Pladis.

Marketingdirecteur United Biscuits

Voordat Regout in dienst kwam bij Pladis was hij marketing- en verkoopdirecteur bij de Nederlandse Staatsloterij, marketing- & innovatiedirecteur bij zorgverzekeringsmaatschappij VGZ en marketingdirecteur bij United Biscuits in Nederland. Tussen zijn commerciële banen door was hij werkzaam voor Artsen zonder Grenzen als manager van ziekenhuizen in Congo, Soedan en Somalië, meldt Koninklijke Verkade in een persbericht.

Trots op nieuwe rol bij Verkade

Over zijn nieuwe aanstelling zegt Koen: ‘Ik ben trots dat ik de leiding krijg over Koninklijke Verkade NV en dat ik weer deel mag uitmaken van het enthousiaste team achter Nederlands meest geliefde koekjes- en chocolademerk. Samen gaan we ervoor zorgen dat we de meest heerlijke producten blijven ontwikkelen waar onze consumenten van kunnen genieten en dat we onze business op de Nederlandse markt verder uit kunnen bouwen.’

Ervaring op gebied van merken

Als reactie op de nieuwe leiding in Nederland zegt Emin Birsel, de Managing Director van  Pladis in Europa: ‘We zijn heel blij dat Koen terug is en dat we hem mogen verwelkomen bij de Pladis familie.  Hij is niet alleen bekend met de merken van Koninklijke Verkade, hij brengt vanuit zijn eerdere posities ook veel nieuwe ervaring  mee op het gebied van strategie, sterk leiderschap en merken. Hij zal een essentieel onderdeel uitmaken van het laten groeien van onze business in Nederland.’

Reageer op dit artikel