nieuws

Magnum nu ook in bekers verkrijgbaar

Fabrikanten 5009

Magnum nu ook in bekers verkrijgbaar

ROTTERDAM – Het ijs van Magnum is nu ook verkrijgbaar in bekers.

Magnum Pints zijn er in drie klassieke smaken: Classic, White en Almond.

De nieuwe Magnum Pints

‘De Magnum Pints zijn het resultaat van drie jaar onderzoek en actieve samenwerking met onze fans, de pleasure seekers’, zegt Thijs Sleddering, Senior Brand Manager Magnum. ‘Op het ontwerp van de pints zitten twee unieke patenten en de cacao die in de verschillende Magnum chocolade varianten wordt gebruikt is 100 procent Rainforest Alliance gecertificeerd.’

In drie klassieke smaken

De nieuwe bekers zijn nu verkrijgbaar bij alle supermarkten en in Amsterdam ook exclusief via UberEATS, binnen 15 minuten thuisbezorgd. Gisteravond werd de introductie van de Magnum Pints gevierd in het Conservatorium Hotel in Amsterdam tijdens een extravagante Pyjama Party.

Gericht op volwassenen

Magnum is een ijsje van Unilever-merk Ola en werd geïntroduceerd in 1989. Het was het eerste luxe ijsproduct gericht op volwassenen.

Reageer op dit artikel