nieuws

Arla opent pop-up store Utrecht Centraal

Fabrikanten 2631

Arla opent pop-up store Utrecht Centraal

Utrecht – Arla heeft sinds vandaag een pop-up store voor het  merk Skyr. De pop-up store staat op Utrecht Centraal. Consumenten kunnen er in de Vlog-zone ook hun Skyr to go-moment delen.

Daarmee is Arla de eerste A-merkfabrikant die met een pop-up store op Utrecht Centraal aanwezig is. Dagelijks lopen er meer dan 200.000 reizigers langs. De NS verbiedt branding aan de buitenkant, om die reden staat de store er als Pop-up Story.

Reis naar Ijsland te winnen

Binnen gaat Arla – naar eigen zeggen – ‘helemaal los’. Klanten kunnen er hun Ijslandse yoghurt pimpen.met gezonde toppings. Ook kunnen favoriete combinaties – met foto en tekstje – worden gedeeld op de speciale Polaroid-Photowall. Klanten die een filmpje delen kunnen een volledig verzorgde reis naar IJsland te winnen.

Arla komt met open haard

De Arla Foods pop-up story is geopend tot en met 31 januari 2017. Elke maand krijgt de tijdelijke winkel een compleet nieuw interieur. November staat in het teken van Scandinavisch minimalisme. In december wordt de pop–up story omgebouwd tot een warme huiskamer, inclusief open haard.

20161101_070845

Reageer op dit artikel