nieuws

Unilever beste buitendienst 2016

Fabrikanten 4873

EINDHOVEN – De buitendienst van Unilever is door de Nederlandse supermarkten beoordeeld als overall beste buitendienst van Nederland. Unilever neemt het stokje over van Heineken.

Unilever beste buitendienst 2016

Dat is gisteren bekendgemaakt door Distrifood tijdens een evenement in het PSV-stadion. Unilever sleepte daarbij ook de prijs in de wacht voor beste buitendienst in de categorieën dranken, diepvries, kruidenierswaren en zuivel/kaas/geelvetten.

Unilever neemt plaats Heineken in

Unilever neemt door de overwinning het stokje over van Heineken dat de laatste jaren de overall prijs in ontvangst mocht nemen. Winnaars in de andere categorieën werden Heineken (alcoholische dranken), JTI (nonfood), la Bonbonnerie (servicemerchandise) en Pepsico (zoetwaren en snacks).Field Sales Event-221

Beste rayonmanager werkt bij Vrumona

Tijdens de avond werd ook de beste Rayonmanager gekozen. Winnaar werd Maik van den Berg van Vrumona. De jury was te spreken over zijn COOP-actie in Nijmegen. Van den Berg kreeg daarbij commitment van 9 winkels, waarvan 3 franchise en 6 filialen. De jury: ‘De inspanningen die hij intern heeft moeten leveren om de actie van de grond te krijgen zijn aanzienlijk, voor een relatief goedkope actie. Maik is een jong talent die creativiteit en lef in zijn werk laat zien.’

Field Sales Event-204

Maik van den Berg (Vrumona)

Nakomen van afspraken meest belangrijk

In het onderzoek naar de beste buitendienst zijn 1382 supermarkten naar hun mening gevraagd. Gemiddeld krijgen de buitendiensten een rapportcijfer 7,66, fractioneel lager dan vorig jaar. Het nakomen van afspraken is voor supermarkten het allerbelangrijkste criterium als het gaat om het functioneren van de buitendienst.

In Distrifood van 30 oktober alle achtergronden en uitslagen.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel