nieuws

Drie nominaties voor Beste Rayonmanager 2016

Fabrikanten 3494

Drie nominaties voor Beste Rayonmanager 2016
Foto: Koos Groenewold

DOETINCHEM – Drie managers zijn genomineerd voor de nieuwe prijs Beste Rayonmanager 2016. . De prijs wordt uitgereikt tijdens het Field Sales Event op 11 oktober in Eindhoven, waar ook de beste buitendienst wordt gekozen.

De drie genomineerden zijn, in alfabetische volgorde, Maik van den Berg (Vrumona), Moussa Kallach (Coca-Cola European Partners) en Amanda de Wit (Mars Nederland). Zij zijn door een vakjury, bestaande uit Will van Vugt, directeur GlobalQ, Erwin Binneveld, directeur @DenkDifferent en Jos van Reenen, directeur Jotru Advies genomineerd op basis van criteria als resultaat, klantgerichtheid, ondernemerschap en hun functioneren als teamspeler. De top vijf heeft zich gepresenteerd aan de vakjury, waar deze drie kandidaten een plek verdienden in de finale straks in Eindhoven.

Aanpak van Field Sales Onderzoek aangepast

De nieuwe prijs is onderdeel van een vernieuwde aanpak van het Field Sales Event en het bijbehorende onderzoek naar de waardering voor de buitendiensten van fabrikanten. Op basis van dit onderzoek wordt het Beste Field Sales Team 2016 gekozen. Aanpassingen zijn onder meer dat de  interviews voor het onderzoek in twee periodes zijn afgenomen, om zodoende de prestatie over een langere periode inzichtelijk te maken. Daarnaast zijn de beoordelingscriteria getoetst tijdens de interviews en is de weging per criterium aangepast naar gelang de respons. Dit betekent dat de criteria die het meest belangrijk zijn, het zwaarst meewegen in het gemiddelde. Heineken won vorig jaar de hoofdprijs, Unilever domineerde in vijf productgroepen. 

Evenement op 11 oktober in Eindhoven

Alleen partijen die minimaal vijf personen in de buitendienst hebben en die minimaal twintig beoordelingen hebben, dingen mee naar de prijzen. Zoals ieder jaar worden er categoriewinnaars aangewezen, die aangevuld met de partijen uit de top-15 (een  fabrikant kan slecht éénmaal deelnemen) beste buitendiensten, om de hoofdprijs. Willem van Boekel is op 11 oktober in het Philips Stadion in Eindhoven de gastheer tijdens het Field Sales Event. Spreker is oud-tophockeyster Minko Booij.

Klik hier voor het complete programma >>>

Klik hier om direct in te schrijven >>>

Reageer op dit artikel