nieuws

Wim van Oers (48) overleden

Fabrikanten

Wim van Oers (48) overleden

BOXTEL – Snackfabrikant Wim van Oers (48) is afgelopen vrijdag onverwacht overleden.

Van Oers was directeur-grootaandeelhouder van familiebedrijf Van Oers Snacks in Boxtel. Onder zijn leiding groeide de firma uit tot een belangrijke speler in warme snacks en salades. Van Oers behoorde tot de derde generatie van het familiebedrijf dat door zijn opa is opgezet.

Sligro
In 2010 werd hij onderscheiden met de Boxtelse Ondernemers Trofee. Twee jaar later splitste hij zijn bedrijf en verkocht Van Oers de vervoersdivisie aan het Veghelse Sligro. Zo kon het bedrijf zich helemaal toeleggen op de productie van snacks en salades.

Oprichting
Vorig jaar fuseerde Van Oers nog met De Vries, een familiebedrijf uit Dordrecht dat ook actief is in de markt van de diepvriessnack. De Van Oers Groep werd in 1958 opgericht.

Reactie
‘Wim was een gepassioneerde ondernemer die, samen met zijn medewerkers, vol overgave bezig was om het ruim 50 jaar oude familiebedrijf naar een nieuwe fase te loodsen. Hij kon als geen ander mensen verbinden door zijn warme persoonlijkheid en gevoel voor humor. De verslagenheid binnen ons bedrijf is groot en we zullen Wim enorm missen. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, zijn kinderen en verdere familie’, zeggen directie en medewerkers van de Van Oers Groep in een reactie op het overlijden.

Reageer op dit artikel