nieuws

Jacco Potkamp verkoopdirecteur Grolsch

Fabrikanten

Jacco Potkamp verkoopdirecteur Grolsch
Pepsico Nederland

BOEKELO – Jacco Potkamp wordt de nieuwe sales directeur van Koninklijke Grolsch.

Potkamp begint officieel op 1 november in zijn nieuwe functie. Hij wordt verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van Grolsch in zowel het horeca- als retailkanaal en treedt tevens toe tot het directieteam van Grolsch.

Kennis
Volgens de bierbrouwer heeft de nieuwe verkoopdirecteur uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing en verkoop. Vanwege zijn kennis van de Nederlandse FMCG-markt en zijn enorme inzet en gedrevenheid is hij de juiste man om te zorgen dat Grolsch verder gaat winnen in de Nederlandse markt, aldus het persbericht.

Carrière
Jacco Potkamp (48) begon zijn carrière in 1990 als Commercial Manager AA Drink bij United Soft Drinks in Nederland. Vervolgens heeft hij van 1999 tot 2011 diverse sales en marketing functies vervuld bij Coca-Cola Enterprises. Van 2011 tot 2014 was hij Sales Director bij Royal Friesland Campina. Sinds 2014 is hij Commercieel Directeur van PepsiCo Nederland.

 

 

Reageer op dit artikel