nieuws

Hagelslagfabrikant De Ruijter opent restaurant

Fabrikanten

Hagelslagfabrikant De Ruijter opent restaurant

AMSTERDAM – Heinz-dochter De Ruijter opent in Amsterdam een tijdelijk boterhammen-restaurant voor ontbijt- en lunchklanten. Ze kunnen daar gratis een boterham beleggen met zoet mits ze de creatie delen op social media.

Het De Ruijter-restaurantje wordt van 4 tot 10 september gevestigd in restaurant De Struisvogel op de hoek van de Keizersgracht en de Berenstraat in Amsterdam. Aanleiding voor de opening is volgens Koninklijke De Ruijter onderzoek waaruit blijkt dat de meeste Nederlanders veel brood eten, maar weinig variëren met slechts twee soorten broodbeleg.

Inspireren
‘Met dit restaurant wil Koninklijke De Ruijter hier verandering in brengen en mensen inspireren om hun brood weer bijzonder te maken’, zo meldt de onderneming. Het restaurant is geopend voor ontbijt en lunch. Er is geen menukaart en geen prijslijst. In ruil voor het delen van een foto van de creatie op social media met #broodjebijzonder, hoeft er niet te worden afgerekend.

Reageer op dit artikel