nieuws

Bolletje zwicht: witte kruidnoten in productie

Fabrikanten

Bolletje zwicht: witte kruidnoten in productie

ALMELO – Bolletje brengt zakken met daarin alleen witte kruidnoten op de markt. De fabrikant komt daarmee de belofte na die het deed na een oproep van twee consumenten.

Die hadden op Facebook aan Bolletje het verzoek gedaan om de zakken met witte kruidnoten te maken. Het bedrijf uit Almelo daagde de klanten daarop uit: als ze 200.000 ‘likes’ op Facebook zouden krijgen voor hun oproep, zou Bolletje dit doen.

260.000
Uiteindelijk werd het bericht door ruim 260.000 mensen geliked. Woordvoerder van Bolletje, Sándor van Mil: ‘We worden altijd enthousiast als onze fans met eigen ideeën en suggesties komen. Niet alle verzoeken, hoe leuk ook, zijn voor ons haalbaar maar in dit geval konden we er niet omheen. Door het grote enthousiasme van de fans en de meer dan 260.000 likes hebben we de afgelopen weken ons uiterste best gedaan om aan deze wens te voldoen. De speciale kruidnoten zijn daarom binnenkort verkrijgbaar. Hierover zijn we met diverse supermarktketens in gesprek.’

Reageer op dit artikel