nieuws

Hak schakelt Herman den Blijker in

Fabrikanten

Hak schakelt Herman den Blijker in

GIESSEN – Groentefabrikant Hak heeft tv-kok Herman den Blijker gestrikt voor zijn nieuwe reclamecampagne, waarin bonen centraal staan.

Dat meldt Hak in een persbericht. ‘Bonen zijn eigenlijk heel bijzonder. Je zou kunnen zeggen dat het net groenten, granen en vlees in één zijn, een veelzijdige krachthap verpakt in een dun schilletje. Je kunt met bonen in de keuken echt je lol op, want er is veel variatie mogelijk’, zo wordt Den Blijker aangehaald in het persbericht. De nieuwe campagne gaat op 18 februari van start.

Lekker Hollands
Marketing directeur Nicole Freid van Hak denkt een slag geslagen te hebben met het aantrekken van Den Blijker. ‘Onze doelgroep is heel positief over Herman: hij is de meest bekende kok van Nederland, hij is zichzelf, nuchter en – niet onbelangrijk – hij is lekker Hollands. Naast het feit dat hij een autoriteit is op het gebied van koken staat hij ook voor eerlijk en lekker eten. Dat alles past goed bij Hak en dat is ook de reden dat we voor hem gekozen hebben.

Reageer op dit artikel