nieuws

DGS neemt Canter over

Fabrikanten

DGS neemt Canter over
Koos Groenewold

AMSTERDAM – Tweevoudig Industributiewinnaar Dutch Grill Specialties neemt Canter Vleeswarenfabriek over.

‘Canter Vleeswarenfabriek B.V. heeft in haar Mission Statement staan: gegarandeerd genieten van premium runder-, kalfs- en lamsvleeswaren en dit sluit naadloos aan bij de visie van de DGS Group’, aldus Dutch Grill Specialties in een persbericht.

Familiebedrijf

Canter is een familiebedrijf (sinds 1930) en is actief in premium runder-, kalfs- en lamsvleeswaren en heeft landelijke bekendheid met het ‘Amsterdammertje’, Amsterdamse Ossenworst. Naast Canter Vleeswarenfabriek behoren ook vijf premium slagerijen ‘Hergo, de slager met een koksmuts’ tot het Amsterdamse bedrijf. Canter en Hergo vormen samen een combinatie van productie- en retailbedrijf, waarbij de slagerijen de schakel tussen de fabriek en consumenten vormen en tevens dienen als pilotstores.

Hoofddirectie

Ralph de Vries, eigenaar van Canter Vleeswaren zal als mede-eigenaar toetreden tot de hoofddirectie van de DGS Group. Hij vormt samen met Nick Visser en Wilbert Wolfs deze hoofddirectie.

Reageer op dit artikel