nieuws

Nieuwe commercieel directeur P&G

Fabrikanten

Nieuwe commercieel directeur P&G

ROTTERDAM – Procter & Gamble (P&G) Nederland heeft Rob Manhoudt benoemd tot commercieel directeur Nederland.

Hij volgt Niek Schipper op die zijn carrière voortzet in de Europese BeautyCare divisie op P&G’s regionale hoofdkantoor in Genève. Manhoudt is vanaf 1 juli 2014 de nieuwe commercieel directeur van het bedrijf.

Functies

Manhoudt (39 jaar) is al ruim veertien jaar werkzaam bij P&G.  Hij vervulde diverse commerciële en marketing functies bij P&G-organisaties, zowel in Nederland als in het buitenland. Manhoudt gaf recent leiding aan de lancering van Ariel 3in1 Pods en Mr.Proper. Momenteel is hij als marketingdirecteur paper verantwoordelijk voor de afdelingen baby care, fem care en health care in Nederland, België en Frankrijk.

Reageer op dit artikel