nieuws

Mekkafood verder als Pure Ingrediënts

Fabrikanten

Mekkafood verder als Pure Ingrediënts
Pure Ingredients

Mekkafood verder als Pure Ingrediënts

Door meer segmentie en diversificatie onder de naam Pure Ingrediënts denkt het oude Mekkafood grotere potentiële doelgroepen aan te kunnen spreken. Onder de naam Mekkafoods is het nu marktleider in de Benelux in diepgevroren halalsnacks in de supermarkten. In islamitische winkels levert het bedrijf onder de naam Sakir. Het is ook de enige speler in de markt die uitsluitend halal produceert, aldus het bedrijf. Andere merken zijn Herrenhof, Pécani en Memo.

Niet-moslims

‘Ook onder niet-moslims wordt de vraag steeds groter en is halal in de retail (midden- en kleinbedrijf) duidelijk bezig met een opmars, ook vanwege het wezenlijk lagere vetpercentage van alle producten’, aldus de fabrikant. Pure Ingredients is ook actief als private labelaar.

Reageer op dit artikel