nieuws

Nieuwe directeur retail voor Heineken

Fabrikanten

Nieuwe directeur retail voor Heineken

AMSTERDAM – Evelien Sanders volgt Isabelle Spindler op als directeur retail van Heineken.

Sanders is op dit moment directeur retail van Vrumona. Spindler is per 1 oktober benoemd tot salesdirecteur voor de brouwer in Oost-Europa. Sanders is haar carrière gestart bij brouwerij Cruzcampo in Spanje, nu onderdeel van Heineken España. Vervolgens heeft zij haar carrière voortgezet bij SCA Hygiene Products, een Zweedse multinational voor o.a. consumentenartikelen. In 2012 maakte zij de overstap naar Vrumona.

Nieuwe rol

Spindler begon in 2000 bij Heineken als Global Account Manager Airlines and Travel Retail en werd na functies bij Vrumona in 2009 benoemd tot directeur retail bij Heineken Nederland. In haar nieuwe rol zal zij verantwoordelijk zijn voor het zogeheten ‘Excellent Outlet Execution Programma van Global Sales’ voor een groot aantal Oost-Europese landen.

Reageer op dit artikel