nieuws

Van Tol gaat export Hak-merk oppakken

Fabrikanten

Van Tol gaat export Hak-merk oppakken
Jan Sibon

BODEGRAVEN/GIESSEN – Hak heeft zijn exportactiviteiten ondergebracht bij Van Tol Import-Export.

Daarmee haalt Van Tol een derde grote Nederlandse fabrikant binnen na Unilever Benelux en Heinz Nederland. HAK zal vanuit Giessen de Nederlandse, Belgische en Duitse markt blijven aansturen. Alle overige landen worden sinds 1 Juli jl. door Van Tol Import-Export behartigd.

Fysiek

Volgens Van Tol gaat de service die vanuit Bodegraven wordt verleend veel verder dan alleen het fysiek distribueren van de bekende A-merken. Ook aspecten als sales, marketing en correcte wereldwijde etikettering worden vanuit het hoofdkantoor in Bodegraven verzorgd.

Personele bezetting

Peter Boer – import/Export Manager Brands bij van Tol: ‘Als gevolg van de groei van het merkportfolio is de personele bezetting van Van Tol Import-Export sterk uitgebreid. Alle merken die door Van Tol Import-Export worden vertegenwoordigd zullen profiteren van de bundeling van de verschillende importeursnetwerken.’

Reageer op dit artikel