nieuws

Jupiler blijft aan als hoofdsponsor Eerste Divisie

Fabrikanten

Jupiler blijft aan als hoofdsponsor Eerste Divisie
Jupiler

ZEIST – De Coöperatie Eerste Divisie (CED), belangenbehartiger van alle clubs in de Jupiler League, en Jupiler hebben hun samenwerking verlengd tot en met het seizoen 2013/2014. Met de voortzetting van de hoofd- en naamgevende sponsoring verbindt het Belgische biermerk zich voor het achtste seizoen aan de Jupiler League.

Patrick Brand, directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED):  ‘We zijn zeer verheugd dat Jupiler ook komend voetbaljaar weer partner van onze competitie is. De afgelopen zeven seizoenen hebben we vele gezamenlijke initiatieven ontplooid. Op maatschappelijk gebied is het Jupiler Pro Supporter programma voor verantwoorde alcoholconsumptie omarmd door alle clubs uit onze competitie.’

Terreinwinst

Jean-Jacques Velkeniers, Marketing Director van AB InBev, dat Jupiler brouwt: ‘Sinds de start van onze samenwerking in 2006 heeft Jupiler veel terrein gewonnen in Nederland. Het marktaandeel en de merkbekendheid zijn enorm gestegen en Jupiler wordt inmiddels sterk geassocieerd met voetbal. Goede zichtbaarheid in de media is belangrijk voor verdere groei van Jupiler in heel Nederland.‘

Reageer op dit artikel