nieuws

Snackfabrikant Royaan mikt op top markt

Fabrikanten

Snackfabrikant Royaan mikt op top markt

WIJK BIJ DUURSTEDE – Snackfabrikant Royaan zet na de afgeblazen fusie met Ad van Geloven op volle kracht in op de bovenkant van de snackmarkt.

Dat meldt de onderneming in een persbericht. Royaan is de fabrikant van de snackmerken Van Dobben en Kwekkeboom. De fusie met Ad van Geloven (Mora) werd afgeblazen omdat kartelwaakhond NMa als voorwaarde stelde dat het merk Van Dobben uit de supermarkt zou verdwijnen.Dat was voor Royaan niet acceptabel, waarop de fusie werd afgeblazen.

Delicatessen-traditie
Royaan maakt nu bekend hoe het bedrijf zelfstandig doorgaat. De onderneming wil zich met hoogwaardige snackproducten richten op de steeds groter wordende groep kritische consumenten die smaakvolle en eerlijke voedingsproducten verlangt. ‘De delicatessen-traditie  topmerken Van Dobben en Kwekkeboom zal het fundament worden onder de toekomstige ontwikkeling van het hele productassortiment.’

Reageer op dit artikel