nieuws

Dick Roele bestuursvoorzitter inkoopclub Columbus

Fabrikanten

Dick Roele bestuursvoorzitter inkoopclub Columbus

Dick Roele is benoemd als bestuursvoorzitter van de coöperatieve inkoopcombinatie Columbus.

Columbus is een coöperatieve inkoopcombinatie die in 2002 werd opgericht door een aantal producenten van voedingsmiddelen in Nederland. Tot de leden behoren onder meer: Bolletje, Zuivelhoeve, Hero Nederland, Hak, Bake Five  en Verstegen. Voor die leden worden er voor circa 65 productgroepen gezamenlijke inkoopcontracten afgesloten.

Bake Five
Dick Roele werkte in de jaren  voorafgaand aan zijn pensioen als algemeen directeur van bakkersorganisatie Bake Five.  Daarvoor 25 jaar in de retail, onder meer bij Karsten Groothandel, de Boer winkelbedrijven , de Boer/Unigro en Laurus. Roele is daarnaast commissaris bij vijf verschillende bedrijven.

Reageer op dit artikel