nieuws

Jupiler opent lounge in stadion N.E.C.

Fabrikanten

Jupiler opent lounge in stadion N.E.C.

NIJMEGEN – Bierbrouwer Jupiler en eredivisieclub N.E.C. Nijmegen hebben hun sponsorovereenkomst verlengd tot en met 2017.

Onderdeel van de overeenkomst is de introductie van de zogeheten Jupiler Lounge in het Goffertstadion. De lounge wordt officieel geopend tijdens de eerste thuiswedstrijd van N.E.C. in het nieuwe voetbalseizoen, op zondag 19 augustus tegen landskampioen Ajax. De samenwerking tussen de bierbrouwer en de voetbalclub dateert al vanaf 1952. Naast het schenken van bier en het openen van de lounge, werkt de bierbrouwer samen met N.E.C. aan het programma ‘Amateurclub van de Week’.

Regio

‘We gaan een deel van de Jupiler Lounge gericht inzetten voor de amateurverenigingen in de regio. Zowel voor ons als voor N.E.C. is de samenwerking met het amateurvoetbal van groot belang. We ontwikkelen daarom samen met N.E.C. een programma om de amateurclubs uit de regio nog meer te betrekken bij de club én bij Jupiler. Binnenkort zal de inhoud van het programma bekend gemaakt worden’, zegt Jack Bongers van Jupiler’s drankenhandel Jac. Bongers Dranken over het initiatief.

Reageer op dit artikel