nieuws

Campina haakt in op uitspraak AH-melk

Fabrikanten

Campina haakt in op uitspraak AH-melk

DOETINCHEM – FrieslandCampina grijpt de recente uitspraak van de Reclame Code Commissie (RCC) over de nep-weidemelk van Albert Heijn aan om de eigen Campina-weidemelk beter te promoten.

Dat bevestigt een woordvoerder van het zuivelconcern tegenover het Agrarisch Dagblad. Afgelopen zaterdag verscheen al een paginagrote advertentie in de landelijke dagbladen. Over een maand gaat de promotiecampagne van het concern echt van start.

Garantie

In die campagne wordt de Campina merkmelk (dagverse melk en karnemelk) neergezet als echte weidemelk. Het bedrijf kan daarvoor naar eigen zeggen een echtheidsgarantie geven, want de melk komt van boeren die meedoen aan het merkmelkprogramma van het bedrijf.

Reageer op dit artikel