nieuws

Lay’s haalt Bolognese chips terug

Fabrikanten

Lay’s haalt Bolognese chips terug

AMSTERDAM – Chipsfabrikant Lay’s haalt zakken Bolognese chips terug, omdat de kans bestaat dat er tussen de chips harde stukjes zitten die er niet in horen.

Consumenten worden vrijdag in advertenties in kranten opgeroepen de chips terug te brengen en ze niet op te eten. Het gaat om Bolognese-verpakkingen van 200 gram, 225 gram, 300 gram en die van 27,5 gram als onderdeel van de uitdeelverpakking ‘5 smaken’ met vijf zakjes.

Aankoopbedrag

De uiterste houdbaarheidsdatum van de betreffende zakken is 3 oktober 2009. Het gaat volgens een woordvoerster om enkele duizenden zakken chips. Consumenten kunnen hun aankoopbedrag terugkrijgen als ze de chips opsturen naar Lay’s. De terughaalactie geldt niet voor de 40 grams verpakking, en ook niet voor andere smaken en zakken Lay’s Bolognese met een andere houdbaarheidsdatum.

Reageer op dit artikel