Coca-Cola Zero Cinnamon wint Wheel in Frisdrank

Coca-Cola Zero Cinnamon wint Wheel in Frisdrank
Rowdy Heinen maakt de Wheel-winnaar bekend in de categorie Frisdranken.

DOETINCHEM - Balvirtuoos Rowdy Heinen heeft de winnaar bekend gemaakt van de Wheel of Retail in de categorie frisdrank.

De Wheel of Retail is de belangrijkste prijs voor productintroducties in de Nederlandse supermarkt. Maar liefst zeven producten die in 2019 geïntroduceerd zijn maken kans op de Wheel of Retail 2020 in de categorie frisdrank. Karvan Cévitam 0% suiker toegevoegd, Appelsientje Biologisch, Bubbelfrisss, Coca-Cola Zero Sugar Cinnamon, Aquarius Water + essential minerals, Spa Reine Subtile-range en Teisseire 0% Suiker Vruchtenlimonade Siroop 750 ml.

Wie volgt de winnaar van vorig jaar, Fuze Tea, op?

En de winnaar is…

Jury-oordeel

De keuze in deze categorie was niet eenvoudig voor de jury, maar uiteindelijk was de innovatieve smaak van de winnaar doorslaggevend. Het product presteert goed in de Nederlandse supermarkt. Dat zeggen Kees Rusius (AH), Mandy Korver (Jumbo) en Koen Werner (Superunie) tijdens het digitale juryoverleg.

Eerste reactie Coca-Cola

Peter Garstenveld, hoofdredacteur van Distrifood, feliciteert Jantine Grijzen. 'Bizar en onwerkelijk om onder deze omstandigheden een prijs te winnen', zegt Grijzen. Ze blikt terug op vorig jaar, toen Distrifood met de Wheel on Wheels-bus naar het hoofdkantoor van Coca-Cola kwam, nu zal het feestje wellicht via WebEx plaatsvinden. 'Dank je wel!'

Over Rowdy Heinen

Rowdy Heinen is een freestyle voetballer. Hij geeft voetbalshows, -clinics en is niet vies van een mediaproductie waarin hij zijn voetbalkunsten laat zien. Naar eigen zeggen is Heinen ‘een ware balvirtuoos’ en steelt hij met zijn performance graag de show. Ook leert hij de basisstappen van zijn act als ‘coach Rowdy’. Heinen werkt onder meer voor Ajax, de Uefa Champions League en Philips.

Diane Essenburg

Diane Essenburg

Redacteur