nieuws

Olaf de Boer (Jumbo) spreekt op formule-event

Events 2255

Olaf de Boer (Jumbo) spreekt op formule-event
Foto: Jumbo

DOETINCHEM – Olaf de Boer, executive director buying & merchandising Jumbo, is keynote spreker op het Food Formule Event.

Olaf de Boer is als executive director buying & merchandising eindverantwoordelijk voor het assortimentsbeleid en de merchandising binnen Jumbo. Hij gaat tijdens het Food Formule Event op 26 november in op de manier waarop Jumbo omgaat met assortiment, innovatie en merken. De Boer gaat daarbij in op de rol van merchandising en merkenbeleid binnen het formulebeleid van de Jumbo supermarkten, de Jumbo Foodmarkt en Jumbo city.

Olaf de Boer heeft brede internationale ervaring

Interesse? Inschrijven voor het programma op 26 november kan via www.foodformulevent.nl

Olaf de Boer maakt voor Jumbo carrière bij onder andere Ahold en Metro Duitsland. De Boer heeft ervaring met ‘bricks en clicks’ en ook veel affiniteit met ‘tech’. Hij heeft gewerkt in landen als Thailand, Singapore, Oostenrijk, Oekraïne en Duitsland. Olaf de Boer tekent voor een interactieve sessie met de zaal, waarbij deelnemers hem direct vragen kunnen stellen of vragen kunnen indienen.

‘Kleine Bosatlas’ supermarkten voor inschrijvers

Distrifood organiseert het Food Formule event samen met de Category & Trade company, ontwikkelaar en verbeteraar van retailconcepten. Deelnemers krijgen tijdens het event inzicht in het supermarktlandschap. Voor de deelnemers is er ook het Food Formule Jaarboek 2020, de kleine Bosatlas van de supermarktwereld. In dit boek alle feiten, cijfers en ontwikkelingen bij de grootste serviceformules in Nederland op een rijtje. Dit boek is samengesteld op basis van data van Distrifood Dynamics en voorzien van analyses en foto’s door de redactie van Distrifood en Foodmagazine.

 

Reageer op dit artikel