nieuws

Horeca-topper op Dag van de Supermarkt

Events 791

Horeca-topper op Dag van de Supermarkt
Gert Boonen (rechts) met zijn zakenpartner Omar Dahak

WOERDEN – Horeca-topper Gert Boonen is één van de sprekers op de Dag van de Supermarkt op vijf november. De voormalig nummer één van de Terras Top 100 spreekt over productiviteit, het openen van een tweede zaak en het voortdurend zoeken naar toegevoegde waarde.

Boonen is samen met zijn compagnon Omar Dahak uitbater van De Boterlap in Harderwijk én in Ermelo. Zowel in 2009 als in 2013 won De Boterlap in Harderwijk de Terras Top 100. Dahak is een sterrenkok die Boonen in zijn zaak haalde. Distrifood daagde hem uit voor een mentale oefening: run een supermarkt, wat ga je doen? Hoe gaat de tweevoudig Terras Top 100-winnaar om met de verschillende rollen van personeel, eten, upselling én rustige momenten? Gert Boonen: ‘Ik ben een ondernemer, ik deel graag hoe wij dingen aanpakken.’

Zie hier hoe Gert Boonen de supermarktuitdaging aangaat:


Op de Dag van de supermarkt zijn er verder twee winkelbezoeken: AH Zaltbommel en Plus Giel Smits. AH Zaltbommel is de onlangs compleet vernieuwde supermarkt volgens de uitgangspunten van Echt Vers. Is het de mooiste AH van Nederland? Giel Smits is uitgeroepen tot beste ondernemer van Nederland door het Vakcentrum. Distrifood interviewde hem al eerder hierover.

 

Op de Dag is er speciale aandacht voor Local Marketing en zal wederom de local marketing Award worden uitgereikt. Winnaar vorig jaar waren CoopCompact Van Bedaf uit Achtmaal en Plus Eijkemans uit Noord-Brabant. Op het podium in Woerden ook Jumbo-ondernemer Daan Meijerink. Deze oud-bedrijfsadviseur C1000 begon voor zichzelf in een moeilijk marktgebied in een winkel die bijna werd opgegeven. Hij bouwde omzet succesvol uit door midden in de lokale maatschappij te staan.

Zie hier Daan Meijerink die deelnemers uitnodigt.

Reageer op dit artikel