nieuws

Bezoek Empack Relatiedagen in Noordoost Nederland

Events 687

Bezoek Empack Relatiedagen in Noordoost Nederland

Empack Relatiedagen, het netwerkevent dat op 20 en 21 september 2017 tegelijkertijd met Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg plaatsvindt, is bij uitstek de gelegenheid om verpakkingsuitdagingen met professionals uit verschillende disciplines te bespreken.

– Sponsored content door Easyfairs –

De verpakkingsindustrie is een markt met een sterk fundament; een groeiende industrie met veel potentie. Het ‘ons kent ons’ gevoel heerst en bestaande relaties binnen deze trouwe industrie staan als een huis. Empack Relatiedagen biedt de helpende hand om bestaande en nieuwe relaties op te bouwen en doet dit via verschillende kanalen.

2 beursdagen, 7.500 bezoekers in 5 hallen

Dankzij de colocatie met TIV krijgen professionals die actief zijn in verpakken, aandrijvings- en besturingstechniek, industriële automatisering, productietechniek en toelevering één compleet contactmoment aangeboden, zodat het voor de gehele keten een interessante beleving is. De voedingsmiddelen- en zuivelindustrie zijn beiden aanzienlijk goed vertegenwoordigd in Noordoost Nederland en is daarom interessant voor zowel de verpakkings- als de maakindustrie.

Uniek beursconcept

Onderscheidend aan Empack Relatiedagen is dat aandacht wordt besteed aan netwerken in de gehele verpakkingsketen. Het draait niet enkel om de relatie tussen exposant en potentiële klant, maar er is ook ruime aandacht voor de interactie tussen verpakkingsprofessionals onderling. Exposanten komen vooraf op 19 september, op een sportieve en ontspannen manier met elkaar in contact op een golf business event, dat bij Golfclub Hooge Graven in Ommen wordt georganiseerd.

De twee daaropvolgende beursdagen zijn volledig ingericht op de relatie tussen de exposant en potentiële klant, maar ook tussen bezoekers onderling. Bezoekers van TIV zijn hier ook van harte welkom en kunnen vanuit het technische platform een bezoek brengen aan het verpakkingsplatform en vice versa.

‘Ask the expert’ verpakkingsplatform voor en door experts

Bestaande relaties worden tijdens dit verpakkingsevent aangehaald en nieuwe zakenrelaties zullen hier ontstaan. Eén van de middelen om hierop in te spelen is het zogeheten ‘Ask the Expert’ platform. Onderwerpen als verpakken, verpakkingen, verzenden, verpakkingstechnologie en de voedings- en zuivelindustrie zijn de belangrijkste speerpunten binnen de doelmarkt in Noordoost Nederland. Voorafgaand aan de vakbeurs wordt exposanten op dit platform reeds de gelegenheid geboden online de verpakkingsvraagstukken te bekijken om hier vervolgens op in te spelen. Tijdens het event worden i.s.m. de Kamer van Koophandel verschillende zogeheten speeddate-sessies gehouden waarin de belangrijkste verpakkingsuitdagingen van bezoekers aan bod komen.

Praktische informatie:
Op 20 & 21 september vindt Empack Relatiedagen plaats in hal 5 van Evenementenhal Hardenberg en is geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door u vooraf online in te schrijven. Met één toegangsticket kan men alle beurshallen bezoeken. Gebruik code: 2901 om te registreren. Kijk voor meer informatie op www.empackrelatiedagen.nl.

Foto's

Reageer op dit artikel