nieuws

Winnaars Challenge Awards bekend

Events

Winnaars Challenge Awards bekend

OOSTERHOUT – Albert Heijn, Spar, Sligro en Coop zijn onder de winnaars van de Challenge Awards, een prijs voor de beste samenwerking rond formules.

Dat is gisteren bekend gemaakt. De prijzen worden uitgereikt aan bedrijven die samenwerken om de klant beter te bedienen. Caracter Company, de initiatiefnemer, reikte de prijzen in twee categorieën uit. Een prijs voor het samen ontwikkelen van een assortimentscategorie en een prijs voor shopper activation.

Food
De winnaars binnen food retail in de categorie Category Development zijn:  Platinum – Spar Holding & Sligro Food Group met Eet smakelijk, de makkelijke maaltijdservice; Gold – Redbull & Albert Heijn met de frisdranksegmentatie; Silver – Coop Supermarkten & Greenport Logistics in het kader van bloemenlogistiek; Excellence – Hero Baby & Albert Heijn met de ‘hapjes in kleine stapjes’ .De winnaar binnen food retail in de categorie Shopper Activation werd Vrumona met de actie rondom ‘samen genieten’.

Nonfood
De winnaars binnen non-food retail in de categorie Category Development & Shopper Activation zijn Platinum – Douwe Egberts Nederland & Sligro Food Group met de Koffie en Theewereld in de Sligro 3.0; Gold – Philips Consumer Lifestyle & Capi-Lux Netherlands in de reisbranche; Silver –   Philips Benelux met creëren van het segmet Airfryer.

Op de foto’s een impressie:

Reageer op dit artikel