artikel

Verscongres: Willem Boon over Boon’s Markt

Events 2171

Verscongres: Willem Boon over Boon’s Markt

VOORSCHOTEN – Willem Boon is één van de sprekers op het Nationale Verscongres 2018.

De commercieel directeur van Boon’s Markt vertelt op 13 november over de laatste ontwikkelingen binnen de formule. Onlangs is in Barendrecht de tiende vestiging van Boon’s Markt. Willem Boon gaat dieper in op de vraag of de voormalige MCD in Barendrecht nog een supermarkt is te noemen. Een luxe delicatessenzaak die ook kw verkoopt zou wellicht een betere omschrijving zijn van de winkel.

Andere sprekers

Het Nationale Verscongres 2018 start vanaf Hotel De Gouden Leeuw te Voorschoten met een sprekersprogramma, waaronder Willem Boon. Andere sprekers zijn Lieven Vanlommel (Belgisch food-entrepeneur in vers convenience), Jaap de Wit jr (voorzitter van Stichting Keten Duurzaam Varkensvlees), Ingeborg Kleijer (Greenyard) en Peter van Pijkeren (IRI Nederland). Dagvoorzitter is Koen Hazewinkel van EFMI Business School.

Valk Versmarkt en Fresh!

Na het plenaire programma gaat iedereen richting de Valk Versmarkt. De aanwezigen leren over de innovaties binnen Van der Valk op het gebied van food, met een rondleiding in de Valk Versmarkt en een lunch in het proeflokaal. Na de lunch is er een uniek kijkje achter de schermen bij de nieuw te openen versmarkt Fresh! in Leidschendam. Vanaf eind augustus openen de eerste winkels binnen Fresh! hun deuren en tijdens het bezoek in november zijn bijna alle units in gebruik.

Inschrijven voor het Verscongres kan hier

Reageer op dit artikel