artikel

Het diner

Events

Het diner

Het Industributie-diner wordt beschouwd als de belangrijkste ontmoetingsplaats op topniveau voor handel en industrie. Het diner is bestemd voor het algemeen management en inkoopmanagement van supermarktorganisaties en directies van levensmiddelenfabrikanten. Het diner wordt al sinds 1990 elk jaar gehouden in het begin van januari. Op de tweede dinsdag van het jaar ontmoeten handel en industrie elkaar in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Fabrikanten zitten aan tafel bij een afgevaardigde van handelszijde, de tafelvoorzitter. De informele gesprekken tijdens het diner maar ook vooraf en na afloop, worden door de deelnemers erg belangrijk gevonden.

Hoogtepunten van de avond zijn de presentatie van het Industributie-onderzoek, uitreiking van de Industributie-Trofee en de voordracht van de keynote speaker. Deze keynote speaker is soms een topman uit de foodbranche of omringende vakgebieden, soms iemand uit de sportwereld.
Verschillende grote namen hebben inmiddels al gesproken op Industributie: Cor Boonstra (Philips), Jan Andreae (Ahold), Anthony Burgmans (Unilever), Thony Ruys (Heineken), Gordon Campbell (Spar International), Foppe de Haan (voetbalcoach Heerenveen, Jong Oranje) en Joop Alberda (volleybalcoach Olympisch team, bestuurder NOC*NSF).

Reageer op dit artikel