Distrifood Dynamics, de datatak van Distrifood, zet alle cijfers per supermarktformule op een rij in een handige infographic. Met informatie over omzetontwikkeling, marktaandeel, ontwikkeling van het aantal winkels per provincie, franchise versus filiaal, verdeling van verkoopvloeroppervlak en de top-10 grootste supermarkten in Nederland. Kies hieronder een formule.

Albert Heijn

Hoeveel filialen heeft Albert Heijn per provincie? Wat is de omzetontwikkeling van de afgelopen 10 jaar van eigenaar Ahold Delhaize? Hoe ontwikkelt het marktaandeel zich?
Albert Heijn

Jumbo

Hoeveel filialen heeft Jumbo per provincie? Wat is de omzetontwikkeling van de afgelopen 10 jaar? Hoe ontwikkelt het marktaandeel zich?
Jumbo

Coop

Hoeveel filialen heeft Coop per provincie? Wat is de omzetontwikkeling van de afgelopen 10 jaar? Hoe ontwikkelt het marktaandeel zich?
Coop

Plus

Hoeveel winkels heeft Plus per provincie? Wat is de omzetontwikkeling van de afgelopen 10 jaar? Hoe ontwikkelt het marktaandeel zich?
Plus

Hoogvliet

Hoeveel winkels heeft Hoogvliet per provincie? Wat is de omzetontwikkeling van de afgelopen 10 jaar? Hoe ontwikkelt het marktaandeel zich?
Hoogvliet

Jan Linders

Hoeveel filialen heeft Jan Linders per provincie? Wat is de omzetontwikkeling van de afgelopen 10 jaar? Hoe ontwikkelt het marktaandeel zich?
Jan Linders

Poiesz

Hoeveel filialen heeft Poiesz per provincie? Wat is de omzetontwikkeling van de afgelopen 10 jaar? Hoe ontwikkelt het marktaandeel zich?
Poiesz

Dirk en Deka

Hoeveel filialen heeft Dirk en Deka per provincie? Hoe ontwikkelt het marktaandeel zich? Wat is de verdeling van de verkoopvloeroppervlak?
Dirk en Deka