nieuws

Nieuwe AH-directeur België zet vol in op vers

Buitenland 2879

Nieuwe AH-directeur België zet vol in op vers

ANTWERPEN – Raf van den heuvel, de opvolger van Luc Baets als AH directeur België, zet vol in op vers in de Belgische winkels.

Dat zegt hij in een interview met Gondola. ‘Als je kijkt naar de nieuwe winkel in Kuringen, en onze nieuwe winkels die zullen uitgerust zijn met het nieuwe versconcept, kun je spreken van een echte evolutie. We geven nu nog meer dominantie aan de verscategorieën en willen onze klanten echt het gevoel geven dat als ze onze winkels binnenkomen ze omringd worden door een wereld van vers. Vers moet als het ware de start van hun winkelervaring zijn.’

Snoeptomaatjes op folder

De aandacht voor vers zal zeker ook terugkomen in de folder. Van den Heuvel: ‘Nu is dat al erg uitgebreid, maar dat zal in de toekomst enkel maar toenemen.’ De AH-directeur: ‘Tien jaar geleden was het niet denkbaar dat een emmer met snoeptomaatjes, een nicheproduct, op de voorpagina van onze folder zou staan. Vandaag is dat wel mogelijk.’

Nederlandse lijn

Van den Heuvel lijkt daarmee de Nederlandse lijn te volgen. Albert Heijn Nederland rolt in hoog tempo de Echt Vers-formule uit. De eerste winkel van dat concept zag het licht in Hoofddorp, waar AH nu ook de naakte agf-afdeling aan het uittesten is.

 

 

 

Reageer op dit artikel