nieuws

Carrefour begint met Carrefour Café

Buitenland 593

Carrefour begint met Carrefour Café
Foto: Shutterstock

LUIK – Carrefour heeft woensdag in een winkel in Luik zijn eerste Carrefour Café geopend.

Klanten kunnen er terecht voor onder meer broodjes en salades. Alcohol wordt er niet geschonken. De cafés hebben dezelfde openingstijden als de winkels. Ook hebben ze een eigen kassa en ingang. De eerste in Luik heeft een oppervlakte van 82 vierkante meter.

Salades en verse sushi

De supermarktketen kondigt het concept onder meer aan op Twitter: ‘Ontdek het #CarrefourCafé, een nieuwe #eetervaring! Nu open in de #CarrefourMarket van Belle-Île. Knapperige salades, verse sushi, smaakvolle broodjes, … iets lekkers voor elk moment van dag, in een gezellige sfeer’, luidt de tekst.

Uitrol naar meer vestigingen

Een groot deel van de maaltijden, vaak lokale producten, wordt ter plekke bereid voor de klant. In de loop van 2019 zal Carrefour het concept uitrollen naar meer vestigingen. Het Carrefour Café in Luik is geopend gedurende de openingsuren van de Carrefour Market en dat is van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 20.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur.

Reageer op dit artikel