nieuws

Belgische stad Genk krijgt een tweede Albert Heijn

Buitenland 1153

Belgische stad Genk krijgt een tweede Albert Heijn
Shutterstock

GENK – Albert Heijn neemt de plaats in van Carrefour in het Genkse winkelcentrum Shopping 1. Het gaat om de tweede AH in de Belgische stad.

Carrefour sluit eind juni zijn deuren in de Genkse Shopping 1, na tegenvallende resultaten. Medio november gaat Albert Heijn dat gat opvullen, meldt Madeinlimburg.be. Hiervoor zal eerst grondig verbouwd worden. In de Belgische stad, nabij Hasselt, heeft AH-franchisefamilie De Vries ook al een winkel.

Genkse winkelcentrum moet jonger

De komst van Albert Heijn naar Shopping 1 maakt deel uit van het plan om het winkelcentrum te verjongen, zo schrijft de Limburgse nieuwssite. Eerder opende Action al een winkel in Shopping 1 en ook met kleding- en sportwinkels mikt het centrum op jonge klanten.

Reageer op dit artikel