nieuws

Carrefour introduceert Walk-in Drive in België

Buitenland 906

Carrefour introduceert Walk-in Drive in België

BRUSSEL – Carrefour heeft in België zijn eerste voetgangersdrive geopend onder de naam Walk-in Drive.

In de drive kunnen consumenten te voet online bestelde boodschappen ophalen. Het eerste afhaalpunt is te vinden bij de Express-vestiging Froissart in Brussel. De klant heeft de keuze uit 10.000 producten. Ter vergelijking: een reguliere Carrefour Express heeft 4.500 producten in het assortiment. Dat meldt de Belgische titel Gondola.

Parijs heeft ook drive in

De Walk-in Drive is een service die is bestemd voor winkels in drukke stadscentra. Het concept zelf bestaat al enige tijd. In Frankrijk zijn deze afhaalpunten volgens Gondola erg populair. Carrefour is april vorig jaar in Parijs begonnen met de Walk-in Drive.

Bestellen en afhalen

Online bestelde boodschappen kunnen op dezelfde dag van de bestelling opgehaald worden in de drive-in. Klanten die in de ochtend bestellen kunnen de boodschappen vanaf 16.00 uur ophalen. Het minimumbedrag voor een bestelling is €30. Carrefour hoopt met het concept meer eenpersoonshuishoudens en mensen die geen auto aan zich te binden.

Reageer op dit artikel